Dagboekschrijven naar aanleiding van de cursus Dagboekschrijven.

Mijn samenwerking levert jou € 80,00 op

Hoe leuk is het als een samenwerking voor beide partijen geld oplevert? Harstikke leuk, toch! Ik vind het nóg leuker als het zowel de samenwerkende partijen als jij er geld aan verdiend. En dat is precies wat er gebeurt dankzij mijn samenwerking met My Lovely Notebook.

.
Cursus dagboekschrijven met korting

My Lovely Notebook heeft namelijk de deuren geopend voor de cursus Dagboekschrijven. Een onlinecursus waarin je in zeven week leert over het bijhouden van een dagboek. De reden waarom je dat zou doen kan van alles zijn, maar de mooiste reden staat omschrijven in de inleiding van het werkboek: Dit is wat dagboekschrijven je kan brengen: dat je beter kan leren luisteren naar jezelf. Beter naar jezelf leren luisteren dankzij een eenmalige investering van € 49,95 is een cadeau aan jezelf voor de rest van je leven. Geloof mij, daar ga je echt geen spijt van krijgen. Wat je er wel voor moet doen is je aanmelden voor de cursus en de kortingscode ESMERALDA gebruiken.

.
Wie of wat is My Lovely Notebook

Maar voor ik je ga vertellen wat deze cursus mij gebracht heeft vertel ik je even wat My Lovely Notebook is. My Lovely Notebook is mijn favoriete webshop op het gebied van notitieboeken. Ik heb echt een voorliefde voor notitieboeken en schrijven met een (vul)pen. Toen ik My Lovely Notebook tegenkwam was ik op slag verliefd. Heel eerlijk gezegd koop ik bij hoge uitzondering elders een nieuw notitieboek. Het liefste shop ik liever zelf een nieuw notitieboek dan dat ik hem krijg. Op de ‘Over My Lovely Notebook’-pagina staat uitgelicht: My Lovely Notebook is jouw to-go plek als je een kwalitatief, uniek en mooi notitieboek zoekt. En daar ben ik het helemaal mee eens.

.
Een mooi dagboek zorgt voor meer schrijfplezier

Ooit las ik ergens dat je vaker gaat schrijven als je een mooi notitieboek hebt en een fijne pen. Dat geld ook voor een dagboek. Zelf zorg ik er dan ook voor dat mijn dagboek een boekje is dat ik elke dag met plezier pak. En die ik zelfs een beetje mis als ik hem een dag niet gebruikt heb. Inmiddels ben ik in mijn vijfde boekje bezig sinds ik de cursus gedaan heb. Waarvan ik tussendoor nog gebruik heb gemaakt van de Five Minute Journal , omdat ik nieuwsgierig was naar dit zelfbewustzijn journaal. Mijn reden om de cursus te gaan volgen was omdat ik meer wilde schrijven en meer rust in mijn hoofd wilde. Wat ik niet van tevoren wist, was dat het mij zoveel meer bracht.

.
Mijn dagboek, mijn beste vriend

Inmiddels is mijn dagboek mijn beste vriend. Ik kan erin zeuren, de mooiste momenten mee delen, laten weten waar ik dankbaar voor ben en zelfonderzoek in doen. Zonder dat ik onderbroken word of commentaar krijg op datgene wat ik zeg/schrijf. Mijn dagboek is een luisterend oor op elk moment wanneer ik die nodig heb, ongeacht waar ik ben. En dat geeft mij rust, zorgt voor minder chaos in mijn hoofd of helpt met relativeren. Natuurlijk zijn er momenten dat ik geen tijd denk te hebben om even te schrijven. Maar inmiddels heb ik geleerd dat ik die ervoor moet maken, omdat het zoveel meer tijd (minder gepieker is meer focus) geeft.

.
Wat ik leerde tijdens de cursus Dagboekschrijven

Ik leerde tijdens de cursus nog veel meer redenen om te gaan dagboekschrijven. En handige methodes om het dagelijks schrijven te implementeren in mijn leven. Ik oefende met verschillende methodes, zoals bijvoorbeeld het schrijven aan de hand van vragen. Vaste vragen die je dagelijks beantwoord of het beantwoorden van elke dag een andere vraag. Maar ook dat dagboekschrijven helemaal niet alleen schrijven hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan artjournaling, waarbij je gebruik maakt van afbeeldingen, krantenknipsels en wat je zoal tegenkomt. Ook leerde ik een manier om goed te reflecteren. Niet alleen kijkend naar de feitelijke dingen, maar juist ook bij hoe ik mij erbij voelde.

.
De rest van je leven plezier

Terugkijkend in het werkboek bedenk ik dat het goed is om het nogmaals door te nemen. Ik weet zeker dat ik er nog meer uit kan halen dan ik tot nu toe al gedaan heb. Van deze cursus heb ik de rest van mijn leven plezier en dat gun ik jou ook. Ik gun jou een rustiger hoofd, meer inzicht in jezelf, een dagelijks moment voor jezelf en een beste vriend/vertrouwenspartner voor het leven.

Tot en met 1 mei 2022 krijg je met de code: Esmeralda
€ 80,00 korting op de cursus Dagboekschrijven van My Lovely Notebook. Je betaalt dan geen € 129,95, maar € 49,95.
Ik gun jij deze cursus waar ook jij de rest van je leven plezier van zal hebben. Gun jij jezelf dat ook?

Ja, natuurlijk. Geef mij de voordelen.

.

Een S-Toure (stoere) groet,

Handtekening Esmeralda

 

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *