Van passieve blogger naar theaterblogger

Van passieve blogger naar theaterblogger.

Soms loop je ergens binnen en word je verrast door iets moois. Dat had ik met de Stadsschouwburg NTGent. Met het idee om koffie te drinken in het café van de schouwburg liep ik naar de deur. Tot ik zag dat je door kon lopen. Uit nieuwsgierigheid deed ik dat en kwam op een klein binnenplaatsje uit. Verrast door de hoekige gebouwen en het hout dacht ik even dat dit niet bij de schouwburg behoorde. Tot ik het bordje “Tickets Gent” zag. Alleen al door daar te staan waande ik me al een beetje in het theater. Met die gedachte ging ik het café in.

.

Thema voor het bloggen

Met mijn cappuccino en uitkijkend op de entree van de schouwburg, verzonken mijn gedachten naar mijn voornemens van dit jaar. Ik was dit jaar begonnen met de mededeling om meer te gaan bloggen. Tot nu toe iets wat er niet van gekomen was. Op een aantal gastblogs na heb ik weinig blogs geschreven. Ik vind bloggen zo ontzettend leuk. Het moet alleen wel gaan over een thema waar ik nooit op uitgekeken raak, wat afwisselend is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. De zoektocht naar een thema dat daar aan voldoet leek onmogelijk te zijn. Tot dat…

.

Roerige tijden

Bloggen is één van mijn passies die ik tekort deed. Net zoals mijn passies om naar concerten, theater en de film te gaan. Zelfs Social Media schoot erbij in. Passies die meer aandacht verdienden, maar door de roerige tijden waarin zowel ik als S-Tour dat niet kregen. Doelstellingen moesten bijgesteld worden. Ideeën kwamen en gingen, opdrachten kwamen niet zo snel als ik wenste. Zo roerig als de tijd was, was het ook in mijn hoofd. Terwijl de tijd door tikte was ik druk met van alles en nog wat. Met mijn motto in mijn hoofd: ‘Gelukkig komt alles uiteindelijk goed, zolang je maar beweegt’, ging ik gestaag door.

.

It sounds simple, but sometimes you have to give time, time.

.

Tot dat…

Begin augustus was het tijd voor ‘mijn’ tijd. Het einde van de roerige tijden. Zowel ik als S-Tour verhuisden. De opdrachten komen binnen. Ideeën worden uitgewerkt. Mijn agenda stroomt vol met afspraken waar ik blij van word. Passies krijgen weer aandacht. Met dank aan Suus Reep vallen puzzelstukjes in elkaar. Zij attendeerde mij op de oproep naar bloggers van Theater Orpheus. Mijn hart ging sneller kloppen, ideeën schoten door mijn hoofd. Het zou toch geweldig zijn als ik op deze manier mijn passies met elkaar kan combineren? Enthousiast schreef ik dan ook een reactie.

.

Alles komt uiteindelijk goed

Toen kreeg ik een belletje van Theater Orpheus. Ze wilden een afspraak. Na een enthousiast en fijn gesprek was het echt. Ik ben één van de bloggers voor Theater Orpheus! Mijn passies mag ik met elkaar combineren en het blogthema dat voldoet aan mijn wensen blijkt toch niet onmogelijk. Als een kind zo blij kan ik jullie dan ook vertellen dat: ik die S-Toure vrouw ben die tekstschrijver, theaterblogger en gastblogger is. De vrouw die haar passies combineert en volop geniet van alles wat ze doet.

15 oktober ging ik naar de voorstelling “Another kind of blue”. Wil je weten hoe ik het vond? Houd dan mijn blog in de gaten.

.

Een S-Toure (stoere) groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *