Het jaar van de veranderingen

Het jaar van de veranderingen

De eerste drie maanden zijn alweer om van 2019. De tijd lijkt harder te gaan dan ik wil. Of misschien heb ik teveel plannen en ideeën in mijn hoofd voor de reeds verstreken tijd. Feit is dat ik de tijd niet kan stoppen, maar ook niet ontwikkelingen sneller kan doormaken dan goed voor mij is. Het is een kwestie van accepteren dat het gaat zoals het gaat. Niet stil blijven zitten en vooral blijven doen. Een ding is nu al zeker. Het is het jaar van de veranderingen.

.

Terugkijkend naar 2018

Begin dit jaar ben ik begonnen met het terugkijken naar 2018. Wat ging er goed, wat moet anders, wat wil ik anders en hoe ga ik dat doen. Iets waarvan ik las dat veel ondernemers dat doen, behalve ik. Nu was het moment om zakelijk te reflecteren. 2018 was, zowel zakelijk als qua gezondheid, niet mijn jaar. Dat moet in 2019 anders. Ik heb mijn visie en missie onder de loep genomen, aangepast en heb de eerste stappen gezet om dat te bewerkstelligen.

.

Doen wat goed is

Een pittig, noodzakelijk en leuk proces. Het voelt alsof ik helemaal opnieuw
S-Tour aan het opzetten ben. Super spannend, uitdagend en ontzettend leuk. Het betekent ook knopen doorhakken, loslaten en doen wat goed is. Met name vanuit mijn intuïtie en iets minder rationeel. Ik wil plezier houden in mijn werk en voldoende ontspanning hebben. Zo komt het ook dat er meer rigoureuze stappen genomen gaan worden, zelfs op korte termijn.

.

S-Tour gaat verhuizen

Een daarvan is dat S-Tour gaat verhuizen. Iets wat al op de planning stond, maar waar nog geen datum aan gekoppeld was. Inmiddels wordt de ruimte flink verbouwd, zodat het straks een mooi kantoor is. Niet groot, maar perfect om er straks met zijn tweeën te kunnen werken. Een kantoorruimte bij huis in plaats van in huis aan de eettafel. Zodat ik echt de deur achter mij dicht kan doen als de werktijd erop zit, maar waar ik ook zo weer bij kan als ik inspiratie heb.

.

Meeverhuizen met S-Tour

Ik woonde en werkte op een plek waar ik ontzettend blij mee was. Helaas ‘was’, door negatieve ontwikkelingen met mijn onderburen. Zoals ik al aangaf probeer ik in 2019 intuïtie voor te laten gaan op het rationele. Ik ben veel succesvoller als ik woon en werk op een plek waar ik echt mezelf en gelukkig ben. Ik vind dat ik afscheid moet nemen van iets wat je tegenhoudt om te groeien. En dus verhuis ik met S-Tour mee naar een plek waar ik welkom ben.

.

De toekomst tegemoet

Zo komt het dat zowel S-Tour als ik 1 mei a.s. een nieuw onderkomen hebben. S-Tour in een nieuw kantoor bij huis. Ik in het huis bij dat kantoor met vriend- en zoonlief. Waarvan ik nu al weet dat dit een groei zal zijn voor mij persoonlijk én zakelijk voor S-Tour. Waar ik met vol energie, vertrouwen en plezier naar uitkijk. 2019 het jaar van de veranderingen. Maar nu eerst beginnen met verhuisdozen inpakken…!

Inmiddels heeft S-Tour een nieuw telefoonnummer.

.

Een S-Toure (stoere) groet,

9 thoughts on “Het jaar van de veranderingen

 1. Michelle

  Wat een mooie ontwikkelingen Esmeralda! Goed dat je zo dicht bij jezelf blijft… Uiteindelijk werkt dat toch het beste.
  Heel veel succes!
  Gr Michelle

  1. Esmeralda

   Dank je wel voor je lieve woorden! X

 2. Ruud van Wuyckhuise
  Ruud van Wuyckhuise says:

  Ik wens je heel veel geluk en succes. Ruud

 3. Rianne

  Ga ervoor, vaak is verandering goed.

 4. Peter

  Teveel willen gaat niet Es. Je zult keuzes moeten blijven maken. En als er een betere balans is dan lijkt alles ook vanzelf te gaan. Luister naar wat je hart ingeeft en geef daar aan toe. Wij blijven wel samen hollen en stilstaan. CU

  1. Esmeralda

   Dat blijven we zeker doen. Zijn we ook goed in samen hollen en stilstaan. Bovendien ook een perfect moment om weer even in balans gebracht te worden door jou 😉

 5. Ronald Huiskamp
  Ronald Huiskamp says:

  Hey topper!

  Lekker bezig, even dacht ik dat het over mij ging. Klinkt uit de toon van je blog dat eerste kwartaal al stukken beter ging FIJN! Zie je snel…

  1. Esmeralda

   Herkenbaar, hè. Denk dat het een mooi jaar wordt voor ons beiden. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *