Een nieuw jaar, nieuwe kansen, een nieuwe website.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe website.

Een nieuw jaar. Nieuwe kansen en dus een nieuwe website.
En het mooiste: het heeft totaal geen verband met elkaar.
Ik vind 1 januari symbolisch een mooi moment voor het starten met mijn goede voornemens. Net zoals ik vind dat elke dag een mooie dag is om van je voornemens werkelijkheid te maken.

.

Het stellen van doelen

Sinds ik zelfstandig ondernemer ben maak ik elk jaar een jaarreflectie en nieuwe doelen voor het aankomende jaar. Het aanhouden van een kalenderjaar vind ik dan het praktisch. En ook elk jaar kom ik tot de teleurstellende conclusie dat ik wel veel gedaan heb, maar niet mijn doelen heb gehaald. En de doelen van 2021 al hélémaal niet. Een van die doelen was een update van mijn website of een nieuwe website.

.

Een nieuwe website

Zo komt het dat ik 2022 begin met die nieuwe website. Niet omdat dat het streven was, wel omdat het zo uitkwam. En ja, dan hoor je mij niet klagen als dat op de symbolische 1 januari is. Een nieuw jaar met een nieuwe website, nieuwe kleuren, nieuwe samenwerkingen en nieuwe doelen. Dit keer geen jaardoelen. In plaats daarvan 12 weken doelen.

.

Rampzaligheid heeft veel gebracht

Dat ik mijn doelen voor 2021 bij lange na niet gehaald heb komt door een operatie dat niet goed uitpakte. En hoe rampzalig dat ook voor mij is, het heeft mij ook veel gebracht. Zo werd ik gedwongen om nog eens te onderzoeken of de manier van werken bij mij past. Of dat wat ik deed ook nog bij mij past. Of dat ik het in de toekomst anders wil doen. En zo kwam het boek 12 Week Year* op mijn pad.

.

12 weken doelen

Weg met de jaardoelen en het verwelkomen van de 12 weken doelen. Of dit voor mij gaat werken zal na 12 weken duidelijk worden. Zoals al gezegd: nieuw jaar, nieuwe kansen. En werkt het niet? Dan is er altijd weer een nieuwe dag om het op een andere manier te proberen.
Oh, en dan vergeet ik bijna waar het om gaat. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe website, kijk dan even hier. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

.

Een S-Toure (stoere) groet,

Handtekening Esmeralda

 

 

.* is een affiliate link 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *