S-Tour

Fotograaf: Henry Faber

Ik ben Stour

Je zult het mij niet snel horen zeggen. Om twee redenen.
Ten eerste voelt het ongemakkelijk om te zeggen dat ik “iets” ben. Dat laat ik graag aan een ander over. Ik weet wat ik wil en daar ga ik voor. Ten tweede en wel voor mij de belangrijkste reden: het is een nietszeggende zin. Wat voor jou stoer is, hoeft dat voor mij niet te zijn.

Stoer is nietszeggend

S-Tour zegt juist alles. Nou ja…”alles” is wat overdreven. Bij S-Tour draait het om goede communicatie. Zowel online (internet), als offline. S-Tour helpt o.a. ondernemers om hun boodschap duidelijk en goed over te brengen aan hun doelgroep. Jouw verhaal wordt omgezet naar een commerciële tekst die het hart en de emotie van jouw bedrijf bevat.

 Stour ben ik

Dát is iets wat ik wel kan zeggen. Ik vind goede communicatie heel belangrijk. Op een effectieve, vriendelijke manier jezelf duidelijk maken bij de doelgroep. Daar gaat het wat mij betreft om. S-Tour staat ook voor datgene wat ik persoonlijk heel belangrijk vind:

De “S” staat voor sociaal en Social Media.
“Tour” staat voor (digitaal) touren/reizen, ontdekken, openstaan voor anderen.
“Our” staat voor ons, verbinden, samenwerken, een relatie opbouwen.

S-Tour = Stoer!
en dat ben ik 😉

Een S-toure (stoere) groet,

Esmeralda Petrus

Theaterblogger  ♥ Bloggen  Muziek luisteren Reizen  Familie Vrienden / Vriendinnen Concerten Theater Boeken lezen Films kijken Sporten Schrijven Avondje uit Lekker eten S-Tour Nieuwe mensen leren kennen Ondernemen Persoonlijke ontwikkeling

De foto’s van Esmeralda zijn gemaakt door Henry Faber van Henry Faber Photography