Game time

Eind vorig jaar kwam ik bovenstaande afbeelding tegen op Instagram. Hier kon ik me meteen in vinden. Alhoewel ik er zelf van zou kunnen maken:

 2014 Geboorte van S-Tour
2015 Opstaan, vallen en ontdekken
2016 Dit is S-Tour

Waarom ‘zou kunnen maken’ en niet ‘maken’?
De afbeelding in zijn oorsprong wijst me op dat wat ik moet doen:

2016 is Game time

In plaats van te kijken naar wat 2015 me gebracht heeft, keek ik naar wat er ontbrak. Gelukkig heb ik een goede zelfkennis. Dat wat er ontbrak kwam voor een deel door mijn onrealistische verwachting / planning, maar voor een heel groot deel door mijn eigen onzekerheid als ondernemer.
Eén ding was en is nog steeds zeker; hier mag nog flink aan gewerkt worden. Na het aanmelden voor een aantal trainingen kon ik niet wachten tot het 2016 werd. Genietend van de feestdagen merkte ik een bepaalde onrust in mij. “2016 nieuw jaar, nieuwe / andere kansen. Kom maar op!”, waren mijn gedachten. Ik maakte alles klaar voor een goede start van 2016. Voor ik het wist was het 1 januari 2016.

Ik las allerlei blogs waarin de auteurs vertelden over hun goede voornemens. Ontzettend leuk om te lezen. Zelf zou ik dat niet zo delen. Totaal de behoefte niet aan.
Dat was dan ook één van de dingen die mis gingen in 2015. Ik ben een copywriter, ik schrijf. Ik schrijf hele notitieboeken vol. Alleen mijn bloggen…daar zit totaal geen structuur in. Ik ben een copywriter, een schrijfster. Tijd om dat te laten zien. Iets meer schrijven voor jullie en iets minder voor mezelf.

Het is immers 2016:

Game time

2016 staat, voor mij, onder andere in het in het teken van:

♥ Meer bloggen ♥ Leren en Ontwikkelen ♥ Af en toe stilstaan bij alle mooie dingen uit 2015 ♥ Mooie mensen ontmoeten ♥ Mijn klanten ♥ Een marathon lopen ♥ Genieten van alles wat ik doe ♥

← Previous post

Next post →

4 Comments

 1. Mooi en herkenbaar geschreven. Mijn goede voornemens heb ik ook niet online gezet. Wel opgeschreven voor mezelf om eind 2016 terug te kunnen kijken en te genieten van alles wat is gelukt.

  Genieten van alles wat je mag gaan doen.

  • Esmeralda

   Dat is toch wel een ‘dingetje’ om dat online te zetten, hè. Of je het nu voor jezelf hebt opgeschreven of met de hele wereld deelt, als je maar weet wat je doelen zijn voor 2016.
   Succes met het behalen ervan!

 2. Kortom omarm 2016…
  Groet Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *