Dit ben ik.

 

Dit ben ik…Esmeralda Petrus.
Creatief met woorden.
Eén van de Superzusjes.

Creatief met woorden waarbij ik af en toe bewust kies voor de Engelse schrijfwijze. Gewoon omdat ik dat mooier vind staan.

 

In mijn hoofd vaak bedenkend of ik het verhaal waarnaar ik luister kan samenvatten. Samenvatten naar een korte, krachtige, bedrijfsauthentieke, commerciële tekst. Uit passie, niet omdat ik het verhaal te langdradig vind. Voor alle duidelijkheid: ik luister graag naar andermans verhalen.

Uitdagingen zie ik in:

  • het vertalen van andermans verhalen naar een mooie tekst.
  • het bedenken van een leuke tekst voor de Social Media.
  • het verleggen van mijn grenzen.

Het verleggen van mijn grenzen:

  • letterlijk tijdens het maken van mooie reizen.
  • bij het ‘out-of-the-box’ denken in het dagelijkse leven.
  • tijdens het hardlopen of de bootcamptrainingen.

♥ Muziek luisteren ♥ Reizen ♥ Familie ♥ Vrienden / Vriendinnen ♥ Concerten ♥ Theater ♥ Boeken lezen ♥ Films kijken ♥ Sporten ♥ Schrijven ♥ Avondje uit ♥ Lekker eten ♥ S-Tour ♥ Nieuwe mensen leren kennen ♥ Ondernemen ♥ Persoonlijke ontwikkeling ♥ Bloggen  ♥