Blogger met commerciële inslag

Ik word er zo blij van als ik aan de hand van mijn blog datgene wat jij georganiseerd hebt mag promoten. Zo kun je mij vragen om een blog te schrijven over jouw:

 • voorstelling;
 • concert;
 • optreden;
 • film;
 • evenement;
 • bijeenkomst;
 • feest.

Hier meer over weten

Wat ik doe als blogger

Als blogger bezoek ik jouw evenement. Ik kijk rond met een kritisch oog, hoe mensen het ervaren en vooral hoe ik het zelf ervaar. Dit verwerk ik in mijn blog met in mijn achterhoofd een doel: anderen enthousiasmeren om het zelf te ervaren.

De voordelen als je mij als gastblogger vraagt:

 • je krijgt een eerlijke blog;
 • je krijgt een blog met een commercieel tintje;
 • de blog is geen verkoopverhaal;
 • de blog is gebaseerd op wat er werkelijk gebeurt;
 • de blog is gebaseerd op ervaring en beleving van de bezoeker;
 • de blog kun je inzetten om van potentiële bezoekers bezoekers te maken.

Schrijf je liever zelf je blog, maar wil je daar wat hulp bij? Dan wil ik je daar uiteraard ook bij helpen. Dan ben ik niet jouw gastblogger, maar je ghostblogger. Maar dan wel eentje die niet bij je zal blijven rondspoken

Jouw evenement, mijn woorden.

Jou als gastblogger (be)spreken