S-Tour

Fotograaf: Henry Faber

Ik ben Stour

Je zult het mij niet snel horen zeggen. Om twee redenen.
Ten eerste voelt het ongemakkelijk om te zeggen dat ik “iets” ben. Dat laat ik graag aan een ander over. Ik weet wat ik wil en daar ga ik voor. Ten tweede en wel voor mij de belangrijkste reden: het is een nietszeggende zin. Wat voor jou stoer is, hoeft dat voor mij niet te zijn.

Stoer is nietszeggend

S-Tour zegt juist alles. Nou ja…”alles” is wat overdreven. Bij S-Tour draait het om goede communicatie. Zowel online (internet), als offline. S-Tour helpt ondernemers om hun boodschap duidelijk en goed over te brengen aan hun doelgroep. Op een eerlijke manier én zoals jij bent help ik jou om jouw boodschap te vertalen naar tekst.

 Stour ben ik.

Dát is iets wat ik wel kan zeggen. Ik vind goede communicatie heel belangrijk. Op een effectieve, vriendelijke manier jezelf duidelijk maken bij de doelgroep. Daar gaat het wat mij betreft om. S-Tour staat ook voor datgene wat ik persoonlijk heel belangrijk vind:

De “S” staat voor sociaal en Social Media.
“Tour” staat voor (digitaal) touren/reizen, ontdekken, openstaan voor anderen.
“Our” staat voor ons, verbinden, samenwerken, een relatie opbouwen.

S-Tour = Stoer!
en dat ben ik 😉

Een S-toure groet,

Esmeralda Petrus

♥ Muziek luisteren ♥ Reizen ♥ Familie ♥ Vrienden / Vriendinnen ♥ Concerten ♥ Theater ♥ Boeken lezen ♥ Films kijken ♥ Sporten ♥ Schrijven ♥ Avondje uit ♥ Lekker eten ♥ S-Tour ♥ Nieuwe mensen leren kennen ♥ Ondernemen ♥ Persoonlijke ontwikkeling ♥ Bloggen  ♥

De foto’s van Esmeralda zijn gemaakt door Henry Faber van Henry Faber Photography